Bromma SEO

digitala tjänster-seo bromma

ESU Sushi ny hemsida

En case study av webbplatsens SEO och kundupplevelse

ESU Sushi, en japansk sushi-restaurang i Sundbyberg, hade som mål att öka sin synlighet online och förbättra sin kundupplevelse. 

I denna fallstudie kommer vi att utforska hur vi genomförde strategier och åtgärder för att uppnå dessa mål och vilka resultat som uppnåddes.
restaurang website
esu sushi no background

Kund och projektets krav

ESU Sushi är en framstående japansk restaurang belägen i Sundbyberg, Stockholm. Med sin passion för att erbjuda autentisk japansk mat och enastående matupplevelser har ESU Sushi blivit en välkänd destination för sushi-älskare och finsmakare. Genom att fokusera på högkvalitativa råvaror och skickligt tillagade sushirullar har ESU Sushi lockat en stadigt växande kundkrets och skapat starka kundrelationer.

ESU Sushi hade som önskan att få gjort en webbplats och bli synliga i sökmotorer och öka antalet besökare speciellt från området. De ville också att webbsidan skulle visa deras professionalism, precision och stolthet i den japanska matlagningskulturen. För detta önskade de ett professionellt photoshoot. Webbplatsen skulle innehålla meny, geografisk placering, bra copywriting och kontaktmöjligheter. De ville att hemsidan skulle vara kopplad till Google My Business och sociala medier. Ett viktigt ämne var även säkerheten av webbsidan.

Vår strategi

För att möta ESU Sushis krav började vi med att designa logotyp och webbplats enligt deras önskemål. Vi anlitade en fotograf för att ta professionella bilder och skapa en film som vi lade upp på webbplatsen. Vi identifierade viktiga nyckelord och fraser inom deras bransch och skapade innehållet utifrån dessa. Baserat på denna forskning utvecklade vi en omfattande SEO-strategi för att förbättra deras synlighet i sökmotorer och attrahera riktad trafik till deras webbplats.

esu sushi hemsida
esu sushi restaurang logo

Implementation

Vi köpte domän och använde oss av Elementor för att designa webbplatsen. Vi implementerade också analysverktyg och SEO-optimering för att mäta och förbättra webbplatsens prestanda och synlighet. 

Genom integration med Google My Business och sociala medier skapade vi en starkare online-närvaro för ESU Sushi.

Analytics, SEO och integration

Vi har genomfört en omfattande SEO-optimering för Esu Sushi, inklusive integreringar med My Business, Analytics, Yoast och Search Console. Genom att använda avancerade verktyg och strategier har vi förbättrat webbplatsens synlighet och sökresultatrankning, vilket har lett till ökad trafik och fler kunder.

SEO Rapport - SEO Service Stockholm
copywriting service stockholm

Copywriting

Vi skapade engagerande, SEO-optimerat innehåll för ESU Sushis webbplats. Genom att producera informativa artiklar, produktbeskrivningar och blogginlägg kunde vi tillhandahålla värdefull information för besökarna, samtidigt som vi förbättrade webbplatsens synlighet och ökade trafiken från sökmotorer. Vårt team av erfarna copywriters och SEO-experter arbetade tillsammans för att skapa relevant och lockande innehåll som ökade ESU Sushis online-närvaro och hjälpte dem att nå sina affärsmål.

Kundundersökning och lösningar

För att bättre förstå kundernas preferenser och behov genomförde vi en kundundersökning. Baserat på resultaten kunde vi anpassa webbplatsens innehåll och funktioner för att bättre tillgodose kundernas förväntningar. Till exempel fick vi feedback från en kund som önskade att maten skulle vara lite stark, men den rätt hon fick var så stark att hon nästan inte kunde äta den. För att lösa detta har vi implementerat ett system med en styrkeindikator i menyn på webbplatsen. Varje stark rätt visas nu med en skala från 1 till 3, baserat på dess styrka. Vi har också lagt till möjligheten för kunderna att boka bord direkt på webbplatsen, vilket förbättrar användarupplevelsen och underlättar för båda kunderna och ESU Sushi.

Screenshot 2023 06 06 at 18.59.38

Resultat

ESU Sushi är mycket nöjda med den nya webbplatsen. Även om det är för tidigt att utvärdera den fulla effekten av våra insatser, ser vi redan positiva tecken och en ökad aktivitet på webbplatsen. Vi kommer att fortsätta att analysera och mäta resultaten för att säkerställa att ESU Sushi fortsätter att växa och uppnår ökad synlighet och framgång online.